Mistanke om seksuelt overgrep mot russejente på treff på Oppdal

– Et bra treff helt til vi fikk høre om dette

900 russ fra Møre og Romsdal var i helga samlet til stortreff på Oppdal. Der skal det ha blitt begått et seksuelt overgrep mot ei russejente. – En trist sak og en stor nedtur etter et ellers bra russetreff, sier russestyreleder Emma Visnes ved Molde vgs.

Tilbake fra Oppdal: Russestyreleder Emma Visnes og festformann Mailin Stokke Hessvik kom sammen med resten av molderussen søndag tilbake fra treff på Oppdal. De har ingen kjennskap til de involverte russene i en angivelig overgrepssak. Foto: Eirik Heen 

Nyheter

MOLDE: En ung mann er pågrepet og avhørt etter mistanke om seksuelt overgrep mot ei ung kvinne. Begge var deltakere på russetreffet på Oppdal. Det var opp.no som først brakte nyheten søndag formiddag.