Trailervelt i Malmefjorden – trafikken dirigeres forbi stedet

Det skal ikke være snakk om personskade.

TRAILERVELT: En trailer har veltet i Malmefjorden i Fræna. Trafikken dirigeres forbi stedet.   Foto: Privat

Nyheter

Like før klokka 11.45 meldte politiet via Twitter at en trailer har veltet langs riksveg 64 i Malmekleiva i Fræna. Nødetatene kom raskt til stedet. Ingen personer er skadd. Trafikken dirigeres forbi stedet.

Klokka 13.15 var politiet fortsatt på stedet og dirigerte trafikken rundt den velta traileren. Kjøretøyet har glidd av vegen og veltet inn mot en lyktestolpe som knakk in sammenstøtet. Traileren ligger delvis inn i vegbanen.

– Nå pågår lossing av bilen. Den var lastet med 5-6 meter lange vegskiller som brukes av Vegvesenet, får Rbnett opplyst av politiet klokka 13.15.

Politiet dirigerer trafikken så lenge kjøretøyet ligger ute i vegbanen. Vitner Rbnett snakket med før politiet kom til stedet, fortalte at traileren kom brått på når man kjørte nedover de svingete vegene på stedet. Fartsgrensa er 70 km/t der uhellet skjedde.

Traileren ble fjernet fra vegen ca kl. 14.30, og trafikken går nå som normalt på stedet.