To til sjukehus etter trafikkulykke på Jendem - politiet advarer mot glatt veg

To til sjukehus for sjekk etter biluluykke på Jendem. Politiet advarer mot svært glatt veg.
Nyheter

To personer ble sendt til sjukehus for sjekk, etter at en personbil kjørte av vegen på Jendem i Fræna onsdag formiddag.

Politiet fikk melding om ulykka kliokka 11.28. Alle nødeteater rykka ut, og det ble også rekvirert ambulansehelikopter.

– To personer var involvert. De to, en mann i 30-åra og en mann i 60-åra, kom fra ulykka tilsynelatende uten alvorlige skader. De ble kjørt til sjukehus med ambulanse for sjekk, helikopteret lettet dermed uten pasienter om bord, opplyser Sindre Molnes ved politiets operasjonssentral for Møre og Romsdal til Rbnett.

– Det er svært glatt på stedet, dette har nok vært medvirkende årsak til ulykka, sier Molnes.

Bilen fikk store skader. Politiet gjør nå videre undersøkelser på stedet, og vil også avhøre vitner for å finne ut hva som har skjedd. Det blir rutinemessig opprettet sak, ifølge Molnes.

Rbnetts utsendte på stedet poengterer også at det var svært glatt, og sier at bilen tilsynelatende har kommet ut av kontroll og først har krysset motgående kjørefelt, smelt inn i bergveggen, for deretter å bli slengt tvers over vegen og i grøfta på den andre siden av vegen.

Trafikkulykka skjedde på FV215, noen hundre meter forbi krysset til FV228.  FV 215 Sørsideveien ble stengt i forbindelse med ulykka, slik at helikopteret kunne lande, ifølge politiet.

Like etter klokka 13.30 melder politiet at de er ferdig på stedet, og at de oppretter sak. De opplyser at sjåføren enda ikke er avhørt, siden vedkommende er fraktet til sjukehus.