Hun skal selge reiselivet i nye Molde og Aukra

Hilde Bergebakken er ansatt for å løfte reiselivssatsingen i Aukra, Midsund, Molde og Nesset.

Ansatt: Hilde Bergebakken skal jobbe med masterplan for reiselivet.  Foto: Privat

Nyheter

55-åringen er utdannet økonom og reiselivsutvikler og har tidligere blant annet jobbet i Destinasjon Røros. De siste åra har hun drevet eget utviklingsfirma innen reiseliv samt nettavisa Lokalmatnytt.no.

– Bergebakken har brei erfaring fra utvikling av reiseliv, opplevelser, lokalmat, kultur- og naturarvformidling, kulturarrangementer, politikk, og har holdt en rekke foredrag om reiselivsutvikling i inn- og utland, skriver «Masterplan reiseliv 2030 Aukra, Midsund, Molde og Nesset» i en pressemelding.

Dragning mot kysten

Bergebakken sier at hun gleder seg til å ta fatt på jobben.

– Jeg har alltid hatt en dragning mot kysten. Det er et stort potensial innen reiseliv i Molde-regionen, sier hun og trekker fram vandring, sykling og fiske sammen med kultur- og idrettsarrangementer.

Hun får kontor hos Molde Næringsforum og begynner i jobben 18. februar.