Syltynt håp om godstog

– Vi har ikke gitt opp håpet om at det skal gå godstog på Raumabanen neste år, men håpet er tynt, sier lokalpolitiker og nestleder i Jernbaneforum, Arne S. Lillehagen.

Misjonsreise for godstog: Rauma-politikerne Arne S. Lillehagen og ordfører Lars Olav Hustad (t.h.) hadde et klart budskap til statssekretær Anders Werp (nr to fra høyre) og stortingsrepresentant Helge Orten (t.v.) om å gi togselskapene bedre arbeidsvilkår for å kjøre godstog.   Foto: Privat

Nyheter

ÅNDALSNES: – Da tallene for Hurtigruta var røde og truet med å knekke Hurtigruta, utløste det et kystopprør, og Hurtigruta ble reddet av staten. Vi har dessverre ikke like stor menighet for å snakke godstransportens sak på jernbane i Norge. Hvis det kommer politiske signal om å gi godstransport bedre rammevilkår, kan det være håp for godstogene i Norge, sier Arne S. Lillehagen (V) til Romsdals Budstikke.