Her tester Top Gear luksusbiler på flyplassen

VIDEO: Torsdag var det ikke fly som tok av på Molde lufthavn Årø.

Matt LeBlanc (i mørk bil) og Chris Harris i Top Gear tester luksusbiler på Molde lufthavn. VIDEO: Bjørn Brunvoll

Her er det Matt LeBlanc som testkjører på flyplassen.   Foto: Bjørn Brunvoll

Her er det Chris Harris som testkjører på flyplassen torsdag ettermiddag.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Onsdag startet BBC prøvefilmingen til en times lang Top Gear-episode fra Romsdal på Atlanterhavsvegen. Flere hadde tatt turen ens ærend for å få et glimt av flotte biler og kjente programledere. Men onsdag var det kun stjernebilene fra Porsche og Ferrari som var å se. Innspillingen pågikk fra tidlig formiddag til kveld, og flere opptak ble gjort for å finne de rette vinklene.

Onsdag kveld kom de første meldingene om at Matt LeBlanc og Chris Harris hadde ankommet Molde. Nysgjerrige tilskuere møtte opp ved Seilet i håp om å få treffee LeBlanc, og det tok ikke lang tid før det første synlige beviset dukket opp på Facebook. 


Motvillig Maren møtte Matt LeBlanc

En blid Top Gear- og Friends-stjerne møtte Maren (8) i Molde onsdag.

 

Tester toppfart

Torsdag formiddag kunne trente ører høre noe spesielle lyder fra flyplassen i Molde. Det viste seg å være Porsche Panamera Turbo og Ferrari GTC4Lusso som testet toppfarta på rullebanen. Med programlederne bak rattet.

Top Gear skal spille inn scener til bilserien flere steder i Romsdal i løpet av uka og helga. Top Gear er ikke de eneste som har brukt området som bakgrunnsteppe. Flere bilmerker har vært i området vårt for å spille inn til reklamefilmer, og den norske bilfilmen «Børning» brukte også Atlanterhavsvegen som innspillingssted.

Torsdag 22. juni

 • Molde lufthavn
 • Atlanterhavsvegen
 • Atlanterhavstunnelen
 • Rødven R64
 • Trollstigen

Fredag 23. juni

 • Rauma travbane
 • Trollstigen
 • Liabygda
 • Vengedalen

Lørdag 24. juni

 • Gamle E136 rundt Vågstrandstunnelen og Måndalstunnelen
 • Innfjorden E136