Blir ny sjef i Maritech Systems

Janne T. Morstøl skal lede firmaet i ny vekstfase.

Janne T. Morstøl er ansatt som adm dir i Maritech Systems. Foto: Privat 

Nyheter

Janne T. Morstøl fra Molde er ansatt som ny administrerende direktør i Maritech Systems AS. Maritech leverer programvare for sjømatindustrien, og har kontor i Oslo, Molde, Averøy, Harstad og Tromsø, Halifax NS Canada og Seattle, USA. Selskapet har flere av verdens største aktører innen oppdrett og fiskeri på kundelista.

– Maritech har sterke ambisjoner om vekst og vi er overbeviste om at Janne er riktig person for å lede selskapet igjennom neste fase. Hun er en leder kjent for sin samarbeidende lederstil og for å bygge team og selskap som yter maksimalt fra tidlig oppstart til global tilstedeværelse, sier Mette Kamsvaag, styreleder i Maritech, i en pressemelding.

Janne T. Morstøl kommer fra stillingen som Chief Strategy Officer (CSO) hos Nevion, et globalt firma som leverer produkter og løsninger for media transport. Seint i 2012 ble Nevion slått sammen med T-VIPS, et firma Morstøl var med å starte i 2004 og hvor hun hadde rollen som COO/CFO. Morstøl har bred erfaring innen utviklingen av globale teknologiselskaper og har sittet i styret i flere norske aksjeselskaper.

– Jeg tok stillingen i Maritech fordi jeg tror mulighetene som ligger foran oss er store, ikke bare for Maritech, men også for den globale sjømatsektoren som vi jobber inn mot, sier Morstøl.

– Jeg har fulgt Maritechs suksess over en tid og er fokusert på å ytterligere øke nyskapningen og gjennomføringen som våre kunder har blitt vant til å kunne stole på. Deres suksess vil være en drivfaktor for oss i en tid der vår industri er på terskelen av digitalisering og mer teknologiskendring enn vi noen gang har sett, sier Morstøl.

Arne Lie Gundersen var i mer enn ti år daglig leder i Maritech. Han har gått inn som daglig leder i Molde-selskapet SHM Maritime AS.