Vil ikke ha med seg Romsdal til Trøndelag

Men bare 115 av 400 næringslivsfolk på Nordmøre svarte i undersøkelsen.
Nyheter

58 prosent av de som svarte, vil at Nordmøre skal gå til Trøndelag - uten at Romsdal blir med på lasset.


- Nordmøringene er velkommen

Men de får absolutt ingenting av Trøndelag.


Det viser en undersøkelse som Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) har gjennomført blant sine 400 medlemsbedrifter. Bare 115 av bedriftene  svarte på undersøkelsen, og 67 av dem mente altså det var best for Nordmøre å gå aleine nordover. Dette skriver KNN på sine nettsider.

18 medlemmer (15,65 %) mente det var best om hele fylket ble med nordover, mens 14 ville ha med seg Romsdal til Trøndelag. 13 ville at fylket skulle bestå som i dag.  285 medlemmer valgte ikke å svare.

Onsdag er det innspillseminar der funnene i undersøkelsen presenteres for Orkidé - Nordmøre regionråd.

Følg Rbnett på Facebook