Her er nattas Twitter-logg fra politiets operasjonssentral for Nordmøre og Romsdal:

Kristiansund kl. 0253: Beruset mann i 50 årene ble tatt hånd om av forbipasserende i sentrum og deretter kjørt hjem av politiet.

Sunndalsøra kl. 0245: Tilløp til slagsmål i sentrum. Mann (32) gitt oppholdsforbud i sentrum resten av natta. En annen kjørt hjem av patr.

Molde kl. 0243: Mann meldte om slossing på bussholdeplassen. Ikke politiressurser til å se på forholdet på grunn av andre oppdrag.

Elnesvågen kl. 0235: Mann (28) skal ha sloss med to personer. Begge kjørt til legevakt for sjekk. Gjerningsmannen er kjent og forholdet blir anmeldt.

Eidsvåg i Nesset 0103: Patrulje har stanset bil med mannlig fører i begynnelsen av 20 årene. Hadde ikke førerkort og blir derfor anmeldt.

Molde sentrum 0103: To gjenger braket sammen utenfor utested. Ca 20 personer var i klammeri. En av disse til legevakt med skader.

Elnesvågen: Mann i 50 årene bortvist fra festivalområde på grunn av beruselse og krangel med vaktene.

Molde sentrum kl. 0040: Mann påtalte at en person tisset på gata. Vedkommende snudde seg og tisset på skoa til vedkommende. Blir anmeldt.

Molde kl. 0020: Festbråk fra privat bolig i indre bydel. Ikke kommet i kontakt med huseier og heller ikke kapasitet til å sende patrulje.

Elnesvågen kl. 0002: Mann i begynnelsen av 20 årene bortvist fra festivalområde på grunn av beruselse og krangel med vaktene.

Molde kl. 2348: Kvinne i slutten av 20-årene innbrakt til politiarrest etter krangel i beruset tilstand i privatbolig.

Kristiansund kl. 2338: To postkasser sprengt og ødelagt i Tangstien. Noen ungdommer observert i det de sprang fra stedet.

Kristiansund kl. 2323: En gjest kom i krangel med en av vaktene ved et utested. Politiet tilkalt og mannen fikk oppholdsforbud i sentrum i natt.