(Træff – Sogndal 2 3-0)

Træffs 3. divisjonslag sto med fire strake tap før Sogndal 2 gjestet Reknesbanen lørdag.

Nyervervelsen Aleksander Cisic spilte sin første kamp for Træff forrige helg, og debuterte med scoring. Også i sin første kamp på Reknesbanen viste serberen seg fram.

Simen Tangen skaffet hjemmelaget frispark like utenfor 16-meteren før ni minutter var spilt, og Cisic stilte seg opp. Han la ballen helt oppe i det nærmeste hjørnet, og ballen gikk i mål via stolpen – uttakbart for bortelagets sisteskanse.

Drømmetreff

Og de frammøtte tilskuerne skulle virkelig få valuta for inngangspengene. For mens Cisic spilte sin første kamp på Reknesbanen for Træff, spilte Magnus Saga sin foreløpig siste. Han forlater nå klubben for å gå på folkehøgskole.

19-åringen viste seg ordentlig fram da han midtveis i første omgang banket til fra 30 meter. Ballen gikk som et prosjektil oppe i hjørnet, og en ny drømmescoring sørget for 2-0-ledelse til pause for Træff.

Hjemmelaget hadde grei kontroll også etter pause, men misbrukte noen store sjanser. Sju minutter før slutt feide imidlertid innbytter Alexander Jonassen all tvil til side, da han fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Seieren tar Træff opp på andreplass i 3. divisjon, ni poeng bak serieleder Herd.

Reaksjoner fra kampen får du i mandagens Romsdals Budstikke.