Rekordstor BMW-invasjon

Det er meldt kraftig økning i CO2-utslipp fra Bud og Atlanterhavsvegen til helga. Det er bare å stålsette seg for tidenes BMW-treff.

Gjentar suksessen En BMW M5 til over to millioner fikk det til å lukte svidd i Bud sentrum i fjor, hvor brannvesenet var til stede.  Foto: Eirik Heen

Rekord Fjorårets treff trakk flere tusen til Bud.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

Den som var på BMW-treff i Bud på denne tida i fjor har det nok fortsatt friskt i minnet. For treffet var vanvittig stort og innholdsrikt.

Enda «verre»

Kortesjen fra Bud til Atlanterhavsvegen var rett og slett mektig. Ifølge treffgeneral Morgan Vøien hos GS Bildeler blir det enda «verre» til helga.

- Vi har ikke den fulle og hele oversikten før det braker løs, men alle forvarsel tyder på at dette treffet blir langt større enn i fjor. Norges største BMW-treff blir altså enda større. Over 4000 har signalisert at de kommer. I fjor var det over 500 utstilte biler og over 2000 deltakere fra nær og fjern. I år blir det altså enda mer kaotisk, ler Morgan Vøien.

Gir ekstra gass

De første BMW-entusiastene har allerede ankommet Bud. Bilfolket innkvarterer seg overalt der det er mulig, i flere mils radius rundt treffpunktet i Bud. Hele Bud blir stappfull av tyske grombiler. Og det blir masse show og underholdning i tillegg til utstilling og premiering.

- Siden BMW fyller 100 år i år, gir vi litt ekstra gass. Det blir mye spektakulært, ikke minst på kortesjen til Atlanterhavsvegen lørdag. Det blir unntakstilstand i Bud, og vi setter stor pris på samarbeidsviljen fra lokalbefolkningen. Alle som vil er hjertelig velkommen til en uforglemmelig bilhelg i Bud. I anledning jubileet har vi leid Bud samfunnshus for å skape en skikkelig tysk «oktoberfest» lørdag kveld, sier Morgan Vøien.