Vår Staude kalte Kjetil Rekdal sunnmøring. Det skulle hun aldri ha gjort.

Se klippet fra TVNorge her!

Sjekk Kjetil Rekdal forklare Vår Staude forskjellen mellom romsdalinger og sunnmøringer. Video: TVNorge

Nyheter

Denne uken er Kjetil Rekdal med i 4-stjerners middag på TVNorge. I mandagens program inviteres han, Vår Staude og Melissa Wiik hjem til rallykjører Henning Solberg. Under middagen kommer Vår Staude med en noe sleivete kommentar og kaller Kjetil Rekdal for en sunnmøring.

Det faller ikke i god jord. Og det blir ikke bedre når Henning Solberg lurer på om Tone Damli er fra samme sted som Kjetil.

- Romsdal og Sunnmøre er det samme som Norge og Sverige. Sunnmøringer og tomflasker – det finner du over alt, sier Kjetil Rekdal som i klare ordelag forklarer at det å bli kalt sunnmøring er det verste skjellsordet en romsdaling kan få slengt etter seg.