Øyavis legges trolig ned

Daglig leder og ansvarlig redaktør Odd Fremstedal er død.
Nyheter

Etter 33 år ser det ut til at avisa for Midsund, Øyavis, blir lagt ned. Avisa som kommer ut neste torsdag vil trolig bli den siste. Årsaken er at daglig leder, skribent og ansvarlig redaktør, Odd Fremstedal, er død.

I ei melding på hjemmesidene til Øyavis i går, skrev medeier og styremedlem i avisa, Arve Kristen Misund, følgende:

«Det er med stor sorg vi må meddele at Odd, sjefredaktør og skribent i Øyavis, døydde brått 8. mars om morgonen. Han fekk ein massiv hjartesvikt og livet stod ikkje til å redde. Odd har vore ansvarlig redaktør i Øyavis dei siste åra. Med hans bortgang vil også neste nummer av Øyavis, som etter planen skal komme ut neste torsdag, bli det siste, med mindre andre krefter tek over.»

Øyavis har kommet ut fast 12 ganger i året, og har vært produsert og gitt ut uavbrutt siden mars 1983. Avisa har et opplag på nærmere 2.000 eksemplarer.

I tillegg til fastboende i Midsund, har avisa også blitt sendt ut til fraflyttede midsundinger og andre abonneneter utenfor kommunen.