Sandefjord-Dieng til Østerrike

Wien (NTB): Den senegalesiske vingen Cheikhou Dieng er ferdig i Sandefjord. Nå prøver han lykken i østerrikske St. Pölten.

Sandefjords Cheikhou Dieng forlater norsk fotball. Neste stopp blir Østerrike. (Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix) 

Sport

– Han er en ung og dynamisk spiller som har alle forutsetninger for å utvikle seg videre hos oss, sier sportssjef i SKN St. Pölten til avisen NÖN.

Klubben opplyser at den medisinske testen gjenstår før overgangen er i orden.

Dieng spilte 27 av Sandefjords kamper i eliteserien sist sesong. Han scoret tre mål og noterte seg for fire målgivende pasninger.

Dieng kom til Sandefjord, først på lån, i 2012 og har spilt 102 seriekamper for klubben. Hans kontrakt gikk ut etter 2015-sesongen. Det var aldri aktuelt for senegaleseren å signere ny kontrakt med Lars Bohinens klubb.

St. Pölten holder til på nivå to i Østerrike. Klubben har ambisjoner om å rykke opp til Bundesligaen og ligger kun to mål bak ledende Wacker Innsbruck. LASK Linz jagende rett bak. Kun ett lag rykker opp til den øverste divisjonen i Østerrike. Ligaen har nå vinterpause og starter opp igjen i slutten av februar. (©NTB)