Og søndagsturer til Kneippen i Storgata sammen med mormor har vært en tradisjon hver gang jeg besøker rosenes by.

I dag bor jeg i Oslo hvor jeg er MDGs representant i bydelsutvalget og Byutviklings- og næringskomiteen i bydel Grünerløkka. I tillegg går jeg til valg både for bydel Grünerløkka og Oslo kommune.

Som MDG-politiker er mine hjertesaker eldreomsorg og et byrom for alle. Derfor ble jeg litt bekymret da jeg leste at det var et ønske i mitt parti om å stenge Storgata.

For å forstå dette tiltaket hadde jeg en fantastisk samtale med Ingvild Espelid Wold som er førstekandidat for MDG Molde. En hyggelig og smart kvinne som representerer godt MDGs verdier. En dame som er engasjert og brenner for politikken.

Det var en stor glede da hun forklarte at MDG Molde foreslår en mulig plan som ikke fjerner noen parkeringsplasser i sentrum, ved å kun stenge for gjennomkjøring forbi torget. MDG Molde er også åpen for alternative forslag som enveiskjøring og å øke gatas grønnere områder langs fortauet.

Selvfølgelig ønsker de seg innspill fra naboer, næringslivet, organisasjoner og fagpersoner. Dette er en bekreftelse på at MDG Molde ønsker lokal medvirkning og å lytte til Moldes innbyggere. Molde MDG er et parti for alle.

MDG Molde sitt ønske er å gjøre byrommet grønnere og tilgjengelig for alle generasjoner. En grønnere Storgate i fremtiden er en prosess du som bor i Molde kan være en del av.

Nå vet jeg at det ønskes at det blir lett fremkommelig for de eldre i byen. Jeg er ikke bekymret lenger. Nå vet jeg at det blir mulig å påvirke selve tiltaket og jeg tror at alle vil få nytte av en grønnere Storgate.

MDG er et parti for alle!

Vil du skrive i På tråden? Send e-post til ordetfritt@r-b.no

Vil du skrive leserinnlegg? Send e-post til ordetfritt@r-b.no

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt – Rbnetts meningsportal