Alle har kort og trygg vei til skolen og alle kan sykle eller gå sammen med venner. Dette kan vi ikke gjøre hvis vi må ta buss hver dag. At vi bor nær skolen gjør det lettere for oss å møtes på fritiden. Bolsøya skole er et viktig samlingspunkt for hele øya, her feirer vi 17. mai, julegrantenning, sommeravslutning, og vi har elevkvelder der alle på skolen og alle på øya samles.

På Bolsøya er det få elever. Det gjør at vi får bedre kontakt med lærere og elever på tvers av trinn. Det at vi er få har gjort at alle er trygg og tørr å spørre om å bli med på leken. Vi får også bedre tid med lærerne og lettere hjelp. Vi er også trygg på alle voksne uansett hvem som har vakt, kan vi snakke med dem om det er noe.

Vi er veldig glad i uteområdet vårt! Vi har klatrestativ, fotballbane, huskestativ, gigantisk sandkasse, hinderløype, gapahuk og skog som alle her setter pris på. I tillegg har vi nærområde som vi bruker mye i skoletiden som blant annet mye natur, sandstrand, turløype, frisbeegolfbane, skøytedam, skiløype, tursteder og vi er glad i Bolsøya sine historier.

Tanken på å bli flyttet bort herfra er ubeskrivelig trist for oss elever. Vi er også redd for at hvis dette skjer vil mange flytte bort fra denne fantastiske plassen fordi de vil ha en nærskole. Behold Bolsøya skole! Vi har det så fint her og unner alle barn det samme!

IKKE legg ned skolen VÅR!

Vil du skrive i På tråden? Send e-post til ordetfritt@r-b.no

Vil du skrive leserinnlegg? Send e-post til ordetfritt@r-b.no

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt – Rbnetts meningsportal