LESERINNLEGG

Tilsvar til Rasmus Rasmussen

Meninger

Rasmus Rasmussen, tidligere førsteamanuensis ved Høgskolen i Molde, «teppebomber» media i M&R med sine ordrike innlegg. Han sprer om seg med anklager og karakteristikker og forsøker å bagatellisere det store folkelige opprøret mot Møreaksen ved å personifisere det. Det er en gedigen fornærmelse mot de øvrige 12.792 medlemmene i MuM.Bl.a. beskriver Rasmussen Norstat sin måling som om den ikke skulle være statistisk signifikant, og respondentene kaller han «håndplukket av Tovan». Det er grovt! MuM sine aktiviteter for å bevisstgjøre folk i M&R om Møreaksen og dens virkninger kaller han en «svertekampanje». Folk flest får gjøre seg opp en mening selv.

Verken Rasmussen eller jeg har monopol på sannheten. Men vi lever i et demokrati, og det vi holder på med kalles samfunnsdebatt. Det er sunt og det er nødvendig.

Terje Tovan,

Folkeaksjonen MuM

--------------------------

Vil du skrive i På tråden? Legg inn ditt korte innlegg her!

Vil du skrive leserinnlegg? Skriv inn ditt innlegg her!

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt – Rbnetts nye meningsportal