Eierne av Grand Hotell på Åndalsnes forbereder ny toppsesong neste sommer

Bygger ut i ekspressfart

Store deler av sommeren har Grand Hotell på Åndalsnes vært sprengt. Nå tar eierne grep og bygger ut hotellet med 32 nye rom. Allerede i juli kan nybygget stå ferdig til bruk.

Grand Hotell er den største overnattingsbedriften på Åndalsnes. Hotellet har i dag 85 rom. Allerede kommende sommer kan hotellet ha fått 32 nye rom. Utbyggingen skjer ved at hotellkroppen utvides mot venstre, der det i dag er ei lav konferansefløy. Utvidelsen skal skje over fire etasjer, og stå ferdig i juli/august, håper eierne.   Foto: Richard Nergaard

Rauma

– Åndalsnes må ha større hotellkapasitet. Denne sommeren var Grand Hotel sprengt, og måtte avvise en mengde gjester. Utvidelsen med 32 nye rom i tillegg til de 85 rommene hotellet har fra før, er helt nødvendig. Går alt etter planen håper vi å komme i gang med byggearbeidene tidlig i januar, sier Erik Berg og Terje Hatlen-Stokke i eierselskapene til Romsdals Budstikke.