– Nå er turen kommet til å arrangere konsert på spektakulære Trollstigen, sier festivalsjef Dag Inge Landbakk.

Nesakslakonserten med DiDerre i fjor var en gedigen suksess, og RaumaRock har tidligere hatt konserter både høyt og lavt, med Romsdalshorn, Litjfjellet, rockeferge i fjorden og rocketog på Raumabanen som noen av arenaene.

– Fredag 03. august arrangerer vi gratis minikonsert på Trollstigen med selveste Janove Ottesen. Han spiller også senere på fredagskveld på hovedscenen, sier Landbakk.

Janove Ottesen er kjent som frontfigur i Kaizers Orchestra, og har vunnet et drøss med priser, inkludert flere Spellemann-priser.

Samtlige av bandets åtte studioalbum nådde førsteplass på VG-lista mellom 2001 og 2012. I januar kom Janove ut med et nytt soloalbum «Hengtmann» som fikk gode anmeldelser. Nå kommer han med eget band på RaumaRock 2018 fredags kveld 03. August, men før det blir en minikonsert på Trollstigen ca. kl 15:00

Fra før er det kjent av Dumdum Boys, Raga Rockers, Gåte, Janove, Åge & Sambandet, Valentourettes, Backstreet Girls, De Press, Cazadores, Lut, Thulsa Doom, Nerli There, Ogras, Bare Egil & Aslags Barneshow, Tea Megaard og MOS er klare.