Begivenhet i domkirka:

– Jeg tror nok det trillet en del tårer

Nær hundre barnekorsangere fra hele landet, domkoret, solister, musikere og dansere framførte syngespill om sankt Sunniva.

– STRÅLENDE SUNNIVA: – Kristin Lundemo Overøye gjorde en strålende figur som Sunniva, sier dirigenten etter storoppsetninga i domkirka søndag. Her Lundemo Overøye og en lite del av de 115-120 sangerne og musikerne som deltok.   Foto: Nils Hidle

Kultur

Det ble en gudstjeneste utenom det vanlige da den vanlige høgmessa i domkirka søndag ble erstattet av Sunnivaspelet. Det er et syngespill om sankt Sunniva av Selja, av komponist Odd Johan Overøye og forfatter Eyvind Skeie. De som deltok, var nærmere hundre barnekorsangere, gruppe fra domkantoriet, Møremusikere og andre musikere, solister og dansere, regissør, forteller og dirigent.