Stjernespekket Bond-premiere i London – sjekk billettsalget her hjemme

Tirsdag var det storstilt premiere på den nye James Bond-filmen, med oscarvinnere, internasjonale artister og britiske kongelige på plass. – Interessen er veldig stor, melder kinosjef Geir Hammerø hos Molde kino.

Royalt i Royal Albert Hall: Storbritannias prins Charles i samtale med skuespiller Daniel Craig, for siste gang å se i rollen som James Bond. Verdenspremieren ble feiret i Royal Albert Hall tirsdag kveld.   Foto: Chris Jackson

Kultur

Den 25. Bond-filmen har i pandemi-kjølvannet blitt tvunget til å utsette premieredatoen flere ganger. Men tirsdag 28. september var åpningsballlet i gang: Daniel Craig, kledd i rosa fløyel, dukket opp med motspillerne Lashana Lynch og Léa Seydoux på den røde løperen utenfor Royal Albert Hall in London, og håpet om at kinobesøket skal tilbake til nivået før pandemien er dermed på plass.