ANMELDELSE AV TV-SERIEN «FURIA»

«Vanskelig å sette på pause»

Troverdig på en ubehagelig måte, visuelt vellykket og spennende på den måten at det er vanskelig å skru av. Likevel har vår anmelder noen innvendinger mot tv-serien Furia, som er spilt inn på Åndalsnes.

Beskrives som brutal: Ett av få bilder som er sluppet fra den kommende serien. Her er skuespillerne Pål Sverre Hagen og Ine Marie Wilmann i aksjon.  Foto: Viaplay

Kultur

Høyreekstreme krefter vokser fram i et lite samfunn på Nordvestlandet. Det har forgreininger til Tyskland og den forestående valgkampen der. Den omplasserte politimannen Asgeir (Pål Sverre Hagen) ankommer bygda med sin datter (Isabella Beatrice Lunda). De er på flukt fra russisk mafia. Plutselig befinner han seg i en skvis. Asgeir kan hjelpe til med å stoppe internasjonale terrorister eller igjen forlate alt i håp om en fredeligere framtid.