Satser midt i pandemien: – Vi skal leve av dette

Det sier vokalist Tanja Kristine Holen når vi spør hvilke ambisjoner bandet Wayoh fra Molde har. Til helga spiller de to konserter på Syd – og snart går de i studio på Giske.

Vil slå gjennom: Fra høyre: Vokalist Tanja Kristine Holen, vokalist Cathrine Eidskrem, gitarist Terje Nodland, bassist Thomas Morewood Rødal og trommeslager Simen Bugge skal spille på Syd i helga. De har høye ambisjoner for musikkarrieren.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

Fredag og lørdag er det klart for konserter på Syd med bandet Wayoh. Vi møter dem i gamleskolen på Julsundet, der de har øving. Derfra kan lyden av nesten enhver musikalsk sjanger lyde, fra pop til r´n´b, rap til rock, alt etter som. Bandet beveger seg i et vidt musikalsk landskap, forteller de.