Arild Hoksnes (64) ble heldigital – nå lærer han folk å få andre til å le

Oppdrag for et 200.000 kroner fløy ut av vinduet da koronaen kom. Da kastet Arild Hoksnes seg over digitale plattformer.

Heldigital Hoksnes: Arild Hoksnes ble ikke handlingslammet da oppdrag etter oppdrag ble avlyst. Han satset på storstilt oppgradering av digital kunnskap – og ny måte å drive karriere på. Men han gleder seg til å møte publikum igjen, sånn på ekte.  Foto: Privat

Kultur

– Jeg husker det som om det var i går. Jeg hadde akkurat avsluttet et digitaliseringsprosjekt for Molde kulturskole. Jeg hadde klar ny hjemmeside innrettet mot foredragsvirksomhet. Så begynte telefonen å ringe. Oppdrag for 200.000 kroner forsvant ut av døra i løpet av et par dager, sier foredragsholder, kåsør, forfatter, artist og journalist Arild Hoksnes fra Aukra.