Spilte i korpset for 50 år siden – nå er søstrene tilbake

Heidi Mindresunde spilte i Bud Skolemusikkorps da det startet i 1970. Tre år etter ville lillesøster Rigmor begynne også, sjøl om faren mente det var nok med «ei som satt på loftet og tuta». De siste åra har begge spilt i barndommens korps igjen.

Althornsøstrene: – Vi er i samme kohort, hoier søstrene Mindresunde, når vi sier de bør stå lenger fra hverandre. De spiller althorn og var med i Bud Skolemusikkorps på begynnelsen av 1970-tallet. Så gikk de over til andre korps. De siste åra har Rigmor (t.v.) og Heidi igjen vært aktive i barndommens korps. De gleder seg til jubileumskonsert.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

Søstrene Mindresunde er tilbake i Bud Skolemusikkorps etter å ha spilt i andre korps og brassband i Fræna og Molde i flere år. Heidi gjorde comeback for fem år siden. Hun husker godt da hun var med å starte opp Bud Skolemusikkorps i 1970. Da var hun 11 år. Den gang var hun i korpset til hun var 18.