Ingen publikummere møtte opp:

Maria, Alexander og Rune sang for tom kirke

Samtlige 50 billetter til kveldskonserten med Alexander Rybak, Rune Larsen og Maria Haukaas Mittet var solgt. En tabbe fra arrangøren gjorde at ingen av kjøperne møtte opp i Molde domkirke.

Julestemning i koronatid: Årets Stille natt – Hellige natt i Molde domkirke ble den mest spesielle siden oppstarten for 32 år siden. Alexander Rybak, Ingrid Berg Mehus, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet, Rune Larsen, Tove Kragset og Bernt Rune Stray opplevde at den andre av de to konsertene ble gjennomført så godt som uten publikum.  Foto: Hugo Tingvoll

Kultur

Etter planen skulle fredagens kveldskonsert med Stille Natt – Hellige natt gjennomføres med 50 i Molde domkirke slik regelverket tillater. Slik ble det ikke. I stedet ble det en helt spesiell konsert for de seks-sju frammøtte.