Knut Marius sang seg til topps i Stjernekamp!

– Uansett hvordan det går – karrieren din har bare så vidt begynt, sa dommer Maria Mena til Knut Marius Djupvik under finalen. Den endte med at en beveget tomrefjording ble stemt fram til vinner.

FIKK SMAKEN PÅ OPERA: Punktum for 10 lørdagers innsats i Stjernekamp var for Knut Marius sin del Queens låta The Show Must Go On. Seieren kan bety en kickstart på videre karriere - der han "kanskje, kanskje" vil utforske opera mer.   Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Nå har jeg gitt alt, og det har vært en glede.

Knut Marius Djupvik
Kultur

SISTE: Knut Marius Djupvik var skjelven i røsten da han takket etter å ha blitt stemt fram som vinner av sangkonkurransen lørdag kveld. I tillegg til familie, venner og alle som har stemt på ham, takket han Rolf Magnus Orø, Leif Skeidsvoll, Hans Iversen, Hilde Norbakken og Molde videregående.