I Finn Erlandsens nye musikkvideo er alle fra samme bygd i Romsdal

Finn Erlandsen har skrevet låta «Vår egen sommermelodi» sammen med naboen Harry Borvik. Nå er musikkvideoen her; med folk fra Skåla både foran og bak kamera.

Har laget musikkvideo fra hjembygda: Harry Borvik og Finn Erlandsen har fått med seg en rekke barn i den nye musikkvideoen fra Borvika på Skåla.  Foto: Skjermdump

Kultur

Finn Erlandsen er særlig kjent fra dansebandet Reddik, og har skrevet en rekke sanger opp gjennom årene; som landeplagen «Røkke og Gjelsten og I». I år markerer han 50 år som artist.


For 40 år siden skrev dansebandkongen denne landeplagen. Nå gir kjendiser fra Kompani Lauritzen ut låta på nytt

I år feirer Finn Erlandsen 50-årsjubileum som artist. Nå blir låta hans Dimmetid fra 1979 utgitt på nytt av Lasse «Lazz» Jensen, Håvard Lilleheie og Emil Solli-Tangen fra Kompani Lauritzen.


Erlandsen har bodd flere steder i landet, og men i 2018 flyttet han hjem til Skåla. Der ble han nabo med sin gamle kompis Harry Borvik, kjent som lystig sanger og skuespiller fra på revy- og teaterscener. Han er fortsatt aktiv i nettopp Vågane Ungdomslag på Skåla.

Låta «Vår egen sommermelodi» skrev de i vinter før koronaen kom til landet, mens de holdt på med låta «Nesjelandet», som kommer seinere i høst. Den er produsert i Gjøvik Lydstudio og Hagset tunes i Molde, og på saxofon hører vi Arne Willy Foss og gitarist Bjørn Elvestad, begge fra Ole Ivars.

En gjeng med fjerdeklassinger fra Vågsetra skole har vært med i studio, og er også med i videoen. Den er filmet av Richard Reitan, André Reitan og Tommy Fylling Aslaksen, alle fra Skåla, og redigert av Sindre Dahle.

Se videoen her: