Arne Nøst og Riksteatret satser friskt til høsten

Arne Nøst hadde så vidt tatt fatt på stillingen som teatersjef for Riksteatret da landet stengte ned. Nå planlegger han høstrepertoaret og stenger Anders Baasmo inne på kjøkkenet.

NY PEER GYNT: Riksteatret nye sjef Arne Nøst (foran i midten) fikk litt av en start da koronaviruset sørget for stengte scenerom over hele landet. Nå planlegges det imidlertid en bred høstsesong. Først ute er en helt ny versjon av «Peer Gynt» med skuespillerne f.v.: Gisken Armand, Jan Sælid, Thea Vaulen, Anders Baasmo i tittelrollen og Ola G. Furuseth.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Kultur

OSLO: Regjeringen vil fra 7. juni gi grønt lyst til å øke høyeste mulige antall deltakere på et arrangement fra 50 til 200. I tillegg vil muligheten for å øke fra 200 til 500 bli vurdert månedlig. Arne Nøst ser dermed lysere på høsten, og svarer slik på hvordan det har vært å lede Riksteatret de siste ukene.