Rundt 1.500 elever får tilbud om digital undervisning:

Skolen er stengt. Men her spiller Elias gitar sammen med læreren

Fra neste uke gir Molde kulturskole nettbasert undervisning i musikk, dans, kunst og drama. Noen har allerede tjuvstarta.

Gir undervisning fra egen kjeller: Kulturskolelærer Arnt Inge Torheim har gitartime med Elias Lindvåg Solemdal (18), som er avgangselev ved musikklinja på Molde videregående skole.   Foto: Cesilie Torheim

Kultur

Ledelsen og 50 lærere i kulturskolen i Molde, med de tidligere kommunene Midsund og Nesset, samt Gjemnes, jobber med å gjøre kulturskoletilbudene nettbaserte. Neste uke skal alle elever få undervisning via nett, i fagene musikk, dans, teater og kunst. Kulturskolen gir også undervisning til elevene ved musikklinja på Molde videregående, og der er de allerede godt i gang.