Hårreisende bra!

Enten du er av den typen som lett lar deg lokke tilbake til 60-/70-tallet med iørefallende sanger, frihetssøkende «vibber» og en fargerik uvirkelighet eller om du heller vil nyte sterkt, ungdommelig samhold og nåtidige problemstillinger; Hair er noe for deg!

Hare Krishna: Fred, kjærlighet og opprør er fremdeles aktuelle temaer for dagens ungdom.   Foto: Kari-Anne Flor

Kultur

Molde videregående skole matcher noe av det sterkeste, mest kontrastfylte og samtidig mest harmoniske vi har sett fra den kanten gjennom alle de år skolen har beriket Molde med oppsetninger, og det sier ikke lite. Her kombinerer de samfunnsengasjement, miljøkrise og la-det-være-som-det-er-holdninger så det sitter langt inn i margen, og det kunstneriske uttrykket er helt i toppklasse. Noe den sprengfulle salen på Molde kulturskole umiddelbart ga uttrykk for etter siste tone ved å fyke i været – nærmest eksplosivt – i rein jubel.