Ny giverkonsert:

Spiller opp gratis for flyktningebarn

Inntektene fra en giverkonsert i Molde er kanskje bare en dråpe i havet. – Men de vil likevel utgjøre en forskjell for noen, sier Åsa Rejkestam og Ole Foss.

VIL STØTTE FLYKTNINGEBARN I MORIA-LEIREN: Åsa Rejkestam og Ole Foss med et oppslag fra Klassekampen, der Dråpen i Havet-grunnlegger Trude Jacobsen etterlyser handling fra norske politikere. – Flyktningesituasjonen er en felles europeisk utfordring, skriver Jacobsen.  Foto: Vera Henriksen

Kultur

I 2018 fikk en skole i Gambia vann og gode toalettforhold. I fjor var det en skole i Nepal som kan nyte godt av lokale musikeres innsats. I år har giverkonsertens far, Ole Foss, funnet et nytt, godt formål: Organisasjonen Dråpen i Havet, lokalt representert ved Åsa Rejkestam. Konserten har fått tittelen «Vi slår et slag for barna».