Sjekk planene for den store festforestillinga

Gratis folkefest for Hustadvika

Lørdag 4. januar blir det stor festforestilling i Eidehallen. Alle arrangement, samt mat og drikke, blir gratis.

Morgan Vøien, Molde Janitsjar og de andre som deltok på «Always Elvis» imponerte i Oslo konserthus. – Vi tror mange vil se DElvis Morgan Band. Nå får de muligheten helt gratis, sier Olav Tornes om markeringa av Hustadvika kommune i fotballhallen.   Foto: Tovita Razzi

Kultur

– Vi er spente og glade for at den nye kommunen blir så innholdsrik med fantastiske ressurser. Vi kan fylle et helt program med folk fra Hustadvika. Hele Eidehallen tas i bruk lørdagen, og det blir plass til 2000 mennesker. Vi har lagt vekt på at dette skal være for alle, sier Hanne Brakstad, kultursjef i Fræna og leder i den tverrfaglige arbeidsgruppa som planlegger feiringen.