Liv Ullmann er i Molde med den utsolgte forestillingen «Liv»:

En eventyrlig Livs historie

– Jeg er ferdig med å være skuespiller. Men jeg vil fortsatt være en historieforteller, sier Liv Ullmann, som beskriver turen i turnébussen ned Romsdalen til Molde som et eneste stort minne: Et minne om hennes mor.

MED HUMOR OG ALVOR: Liv Ullmann og Tom Remlov ser fram til forestilling i Molde. I hånda har Liv Ullmann utskriftene av de mange avissidene fra 1977, da Høstsonaten ble spilt inn på Otrøya og Øre. – Disse vil jeg gjerne ha, og lese, for jeg husker ikke det ikke så godt, sier hun.  Foto: Bjørn Brunvoll

Kultur

Riksteatret store, røde buss, med gigantiske svart-hvitt foto av Liv Ullmann på begge sider, har akkurat svingt inn foran Alexandra hotell etter å ha startet dagen på Otta. Og ut kommer Liv Ullmann, landets største internasjonale filmberømthet, i caps og joggesko, og med et stort smil.