Arbeiderpartiet vil ha nytt kulturløft:

– Festivalene trenger mer økonomisk forutsigbarhet

Arbeiderpartiets Hadia Tajik vil ha 3,2 milliarder kroner mer til kulturbudsjettet generelt, og en støtteordning som gir mer økonomisk forutsigbarhet for festivalene. Men jazzmuseum i Molde kan hun ikke gi løfte om.

– HER MÅ NOE GJØRES: Sidsel Rykhus, ordførerkandidat for Ap i Molde, mener noe må gjøres med «gropa» på Gørvellplassen og gir full støtte til utredning om nasjonalt jazzmuseum. Nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik, mener ideen er kjempespennende. Hun besøkte også Astero og Fræna omsorgssenter onsdag.   Foto: Vera Henriksen

Det finnes mye kompetanse på jazz i Molde, både for artister og for fagpersoner for feltet.

Hadia Tajik, nestleder i Arbeiderpartiet
Kultur

Molde: Nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik var onsdag i Molde og Fræna i flere valgkampærend.