Nye låter fra Jesper Jenset

Jesper Jenset slipper EP med to splitter nye låter.

NY MUSKK: Jesper Jenset gir ut to nye låter.  Foto: privat

Kultur

EP'en "Waves Vol. 2" slippes fredag 12. april. Det skriver plateselskapet Sony music i en pressemelding torsdag.

Jesper Jenset startet 2019 med "Red Eyes" og "Blue Flag / Fun Things", R&B-inspirerte låter som tydelig viser utviklingen hans som artist og låtskriver, melder plateselskapet.

Jesper Jenset fra Molde har blitt 21 år. Han ble kjent som 17-åring da han deltok i Idol.

I pressemelsingen uttaler Jesper: Du kan ikke skape i et vakum, så det er ingen skam å innrømme at du er påvirket av andre artister og deres musikk. Jeg vokste opp med mye forskjellig, og har et åpnet sinn og hjerte når det kommer til musikk. Jeg bryr meg ikke om sjangere.

Sony Music mener Jesper er ekstremt produktiv og liker samarbed som tvinger ham ut av komfortsonen.

– Å jobbe med kreative og talentfulle folk er noe av det beste jeg vet. Musikken min handle om livet mitt, akkurat nå. Jeg vil at tekstene skal være noe folk kan kjenne seg igjen i, det handler om kjærlighet og vennskap. Det er popmusikk, men viser identiteten min, forteller Jesper om det nyeste prosjektet.

EP'en inneholder to splitter nye spor; "Silence" og "Let's Go Somewhere And Talk" i tillegg til "Red Eyes" og "Blue Flag / Fun Things".