Smaken av barndom i ny kokebok

Kjøkkensjef Vinay Tangen hos Feinschmecker har sjøkrepsen fra hjemplassen Midsund som klar favoritt blant rettene i boka «Feinschmecker – Et klassisk kjøkken».

SJØKREPS FRA MIDSUND PÅ MENYEN: Lars Erik Underthun, daglig leder, og Vinay Tangen, kjøkkensjef. Begge er eiere av restauranten Feinschmecker på Frogner i Oslo. Bildet er tatt tidligere.  Foto: Mette Møller

– Jeg kommer fra en matglad familie, og var ofte med mamma og lagde mat. Kjøkkenet var et samlingspunkt.

Vinay Tangen
Kultur

– Tenk å ha vokst opp med noe så eksklusivt. At vi bare kunne gå ned på kaia og kjøpe sjøkreps rett fra båten, sier midsunding Vinay Tangen (33), som er kjøkkensjef og medeier på tradisjonsrike Feinschmecker på Frogner i Oslo.