Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival (KKKK) tar med Mozart til Molde

– Har prøvd å skifte festivalnavn i flere år

– Festivalen har en lang tittel. Men vi har ikke kommet på et navn som viser bredden, sier Margaret Rensvik i Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival. Onsdag var en av K-ene i reklameskiltet borte.

– BARNSLIG: Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival har en forkortelse som bare er en K unna forkortelsen til Ku Klux Klan. For andre år på rad ble en K fjernet fra byens «Hollywood-skilt». Daglig leder Margaret Rensvik i festivalen kaller stuntet barnslig.  Foto: Heine Schjølberg

Kultur

10. september åpnet Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival (KKKK). Onsdag meldte Tidens Krav at byens «Hollywood-skilt», var utsatt for sabotasje, så det stod «KKK festival», ikke «KKKK festival». KKK er som kjent forkortelse for den rasistiske organisasjonen Ku Klux Klan.