Berg Hestad vokalist i Di Derre

Daniel skulle feire sin nye rekord på med å gå på Di Derre-konsert. Han endte opp som vokalist! Se video av Daniel som synger "75" her!

Daniel Berg Hestad feiret rekorden sin i antall kamper i eliteseieren med å steppe inn som vokalist på DiDerres låt 75 på Løkta fredag.

Video Kultur

Daniel Berg Hestad har nå satt rekord i antall kamper spilt i eliteserien. Fredag kveld uttalte Berg Hestad til Rbnett at han var stolt og rørt, men samtidig litt brydd, over å ha satt denne rekorden. Han uttalte da at han kanskje skulle på Di Derre konsert på Løkta: - Jeg skal spørre Tor Ole (Skullerud) om jeg får lov til å gå ut

Se bildegalleri fra konserten

Da Di Derre under fredagens konsert på brygga utenfor Løkta i Molde skulle framføre ekstranumrene sine, sa vokalist Jo Nesbø at at det var en som var på slutten av sin nåværende karriere som ville prøve en ny karriere som vokalist. Ingen hadde vel klart å gjette at denne personen var Daniel Berg Hestad.

Da Berg Hestad kom løpende ut på scenen, etter introduksjon av Nesbø, løftet jubelen seg om mulig enda mer. Og Di Derre hadde selv løftet stemningen adskillige hakk denne kvelden. Og dermed brakte det løs med låten 75, framført med full innlevelse av Berg Hestad, som ved slutten av låten lot som han skulle scenedykke (stage dive).

Se video av Daniel Berg Hestad som synger 75 her!

Fredagens konsert på Løkta var en triumfferd for Di Derre, og bandet selv var kjempefornøyde etter endt konsert. - Dette ble bra ja, sa Lars Jones da vi snakket med ham like etter at han gikk av scena for siste gang. - Og for en fantastisk sommernatt det er. Se den månen, og det er tropenatt!

Di Derre spilte alle sine mest kjente låter, og mer til, samt to nye, som publikum etterhvert har begynt å kjenne godt. Unni Wilhelmsen fikk også dra sin egen låt, som var en bursdagsgave fra henne til publikum.

Da Nesbø proklamerte at det var Wilhelmsens bursdag begynte folk spontant å synge "Hurra for deg." En bedre bekreftelse på at også hjembyen til Di Derre godtar det nye medlemmet kunne en vel knapt få.

Di Derre spiller også i kveld til utsolgt hus på Løkta.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Video Kultur