I år bognar det med bær. Ingunn har god tilgang på råvarene – her deler ho sine beste oppskrifter Abonnent
De jobber på Michelin-restauranten Credo: – Det er ingen begrensninger for hva man kan oppnå, bare man vil det selv Abonnent
Jeg tenker straks på min far som ville snudd seg i grava. Selv vrir jeg meg i levende live – hvor har det blitt av fettet på ribba? Abonnent
«Om noen er i tvil: Man trenger absolutt ikke reise ut av fylket for å få en bra restaurantopplevelse» Abonnent
Fengselsbakeriet sysselsetter flere innsatte i Hustad fengsel. Lørdag var de på Matfestivalen for første gang Abonnent
Norsk fjellfestival har nok en gang utematkurs på programmet. Denne gangen retta spesielt mot familier. Abonnent
Aud Solveig (63) ble opplært av sin mor og svigermor i lefsekunsten. – Hvis ingen tar vare på tradisjonene blir de borte Abonnent
Nå kommer Feinschmecker-boka – med flere retter fra Midsund: – Boka er en gave tilbake til gjestene våre Abonnent
Kjøkkensjef Ronald Takke har fått takkebrev med hjerter på for maten de lager på kjøkkenet på Glomstua omsorgssenter. Nå har han fått en pris også. Abonnent