Steenslid forteller åpent om to tragiske hendelser som har preget ham og familien gjennom årene i Molde.

– Alle har dramatiske ting i livet sitt som er dramatiske på sin måte. Og det som var trist og forferdelig for oss, er jo like trist og forferdelig for andre, om det er noe annet som har skjedd med dem. Dette er jo en del av meg, og når vi står her og snakker om meg, så er det kanskje naturlig at jeg deler akkurat det, sier Steenslid.

Først mistet han et barn, og var samtidig nære på å miste flere av sine nærmeste. Noen år seinere mistet han også faren, som var en viktig støttespiller. Du får høre detaljene om de personlige tragediene i episoden, som kan spilles av i vinduet øverst i denne saken.

Førstelagstrener Børre Steenslid sammen med keepertrener Per Magne Misund, assistenttrener Trond Strande og hovedtrener Erling Moe. Foran: Lege Kjell Erik Strømskag og medisinsk koordinator Lars Håvard Sæbø. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Avskjeden med MFK

Steenslid fikk nylig beskjed om at han ikke får ny kontrakt som førstelagstrener i MFK, der han de siste årene har vært nummer tre i rekka bak Erling Moe og Trond Strande.

– Akkurat nå føles det greit. Etter beskjeden har det vært noen tunge dager, som egentlig er helt naturlig. Nå går det ganske bra, sier Steenslid.

I podkasten bruker 37-åringen sterke ord om hva han følte etter at han ble kalt inn på kontoret til Erling Moe og Ole Erik Stavrum og fikk den nådeløse beskjeden. Han forteller også om jobbjakten, og om en henvendelse han har fått fra en gammel kjenning.

Her oppstår skaden som ødelegger fotballkarrieren til Børre Steenslid. Etter denne duellen med Tromsøs Steffen Nystrøm i La Manga i 2011, pådrar MFK-spilleren seg en svært alvorlig kneskade. To år seinere må han legge opp. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Forteller om skrekkskaden

Steenslid snakker om smertene og frykten etter den grusomme skaden som ødela karrieren i en treningskamp i Spania 31. januar 2011 - kun 18 dager etter at han signerte for klubben.

Han forklarer også hvorfor han prøvde å reise seg opp foran Ole Gunnar Solskjær og stå på en høyrefot med røket korsbånd, to ødelagte menisker, to avrevne leddbånd og et spjæret leggbein.

Den avtroppende treneren avslører hvilke MFK-spillere som har trent mest opp gjennom årene, og hvilket imponerende antall treningsøkter han selv får plass til i løpet av ei uke.

Børre Steenslid forteller om livet og fotballen i samtale med Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Trond Hustad.