– Jeg fikk et nytt tilbud, men vi ser fremdeles på det sammen. Jeg er 28 år og vil ta meg tid til å se på tilbudet, sier spissen til VG.

Kontrakten hans går ut 31. desember, og James står fritt til å signere for andre klubber. Molde kan ende opp med å sitte igjen med ingenting for en av deres beste spillere.

Situasjonen begynner å haste for romsdalsklubben, som etter det VG erfarer har lagt et nytt og forbedret tilbud på bordet. Kontraktslengden skal være på tre år.

Molde-trener Erling Moe bekrefter at James er ønsket med videre.

– Vi jobber videre med Leke, så er vi der at vi håper det løser seg. Vi får se, sier han til VG.

Spissen, som endte opp med 13 mål i Eliteserien, vil være attraktiv for utenlandske klubber, men Moe håper å overtale ham til å bli.

– Vi får bruke litt av... Jeg skal kanskje la være å si det, innleder Moe og ler.

– Jeg vil høre B?

– Vi får bruke litt av banken, smiler Molde-treneren.

Han har ledet klubben til sølv i Eliteserien og etter jul venter nye kamper i Europa League, etter at Molde tok seg videre fra gruppespillet. Mot Sarspborg scoret han ett av lagets fem mål, og Moe håper å kunne stille med et sterkest mulig lag når Hoffenheim venter på motsatt banehalvdel neste år.

– Han er en fantastisk fotballspiller. Vi gjør det vi kan, så får vi se om vi kommer i mål, sier han om James.

Spissen håper å kunne gi et svar til Molde snarest, men vil ikke lette på sløret om hva som blir hans endelige avgjørelse.

– Vi får se hva fremtiden bringer, avslutter han.