Molde skaffet seg et godt utgangspunkt i den tredje kvalifiseringsgrunden til Europa Conference League da ungarske Kisvarda ble slått 3–0 på Aker stadion torsdag. David Datro Fofana scoret ett av de flotteste målene som har blitt scoret på Aker stadion noen gang, og i denne ukas RB-sporten kan du høre nok en hyllest av det ivorianske stortalentet.

Kristoffer Haugen forlot banen med skade etter et sammenstøt med en Kisvarda-spiller i andre omgang. Backen pådro seg hjernerystelse, og fotballekspert Knut Anders Fostervold mener MFK nå er nødt til å handle inn flere spillere i overgangsvinduet som nå er åpent.

– Vi må handle, for på venstresida blir det tomt. Vi har lovende typer som kommer opp. Mathias Fjørtoft Løvik er en kanonspiller. Men i øyeblikket trenger vi flere på venstresida, sier den tidligere MFK-venstrebacken i praten med Carl Henrik Indbjør og Martin Brøste.

Panelet diskuterer også debuten til nysigneringen Kristian Eriksen. Det blir også spissprat om de tidligere MFK-profilene Fredrik Gulbrandsen og Ohi Omoijuanfo.

I tillegg blir det snakk om lokalderbyet borte mot Kristiansund – dit Rbnetts kommentatorduo ikke tør å reise.

Du kan høre episoden øverst i saka, på Spotify eller der du vanligvis lytter til podkast.

foto
BLIR HJEMME: Kommentatorduoen Knut Anders Fostervold og Carl Henrik Indbjør spår Molde-seier i lokaloppgjøret – men tør selv ikke reise til Kristiansund. Foto: Stian Viken / STIAN VIKEN