Lørdag ettermiddag er det duket for cupfinalen mellom Molde og Bodø/Glimt på Ullevaal stadion i Oslo. Rbnett er til stede i hovedstaden med en rekke medarbeidere for å dekke små og store hendelser i løpet av cupfinalehelga.

Allerede fredag kveld sender vi direkte fra MFKs cupfinaleshow på Salt. Du kan se RB-sportens liveshow direkte på Rbnett fra klokka 19.20. Imitatorkonge Kasper Foss, Erling Moe og Trond Strande er blant gjestene som kommer innom.

Det var god stemning under cupfinaleshowet på Rockefeller i fjor. Foto: Kjell Langmyren

Fredag fulgte også vårt cupfinalemagasin med papirutgaven av Romsdals Budstikke.

Det blir bilder og intervjuer med supportere og andre folkelivsreportasjer gjennom hele helga. I tillegg får du den vanlige nyhetsdekningen og videoreportasjer før og rundt finalen.

– Vi har aldri dekt cupfinalen så bredt og i så mange kanaler. Det blir radio, nyhetssaker, livepodkast og direktesendinger. Enten du liker fotball eller ei, så kommer Rbnett til å bli tapetsert med MFK hele helga, sier sportsleder Trond Hustad i Romsdals Budstikke.

Direktesending lørdag

Selve finalen spilles lørdag klokka 16. Rbnett sender direkte både før, under og etter kampen.

Allerede en time før avspark kan du se Rbnetts direktesending fra Ullevaal. Martin Brøste leder sendinga og har med seg Christian Gauseth og Bernt Hulsker som eksperter.

I tillegg vil en rekke gjester dukke opp i sendinga, blant andre Mattias Moström, Molde-ordfører Trygve Grydeland og Knut Anders Fostervold. Reporter Hanne Fleischer snakker også med forventningsfulle supportere utenfor finalearenaen.

Selve kampen kan du følge gjennom Rbnetts tekstoppdateringer eller via 1FM. Radiokommenteringen kan også følges i Rbnetts direktesending.

Etter kampen får du intervjuer, reaksjoner og ekspertanalyser i vår direktesending.