Assistenttreneren er gjest i ukas episode av podkasten RB-sporten. Han snakker åpent om livet på innsida på Aker stadion, og forteller hvordan han håndterer positiv og negativ kritikk fra omgivelsene rundt klubben.

– Hvis det kommer konstruktiv og berettiget kritikk, kan vi ta en diskusjon. Da kan folk komme med mange gode innspill. Men hvis det er usaklige ting, hvis det er fjas, da orker jeg ikke å høre på det.

– Jeg gidder ikke ta imot dritt fra folk som ikke har peiling. Da sier jeg det, at dette er pissprat, sier den åpenhjertige MFK-legenden.

foto
Trond Strande er gjest i denne episoden av RB-sporten. Foto: TROND HUSTAD

Strande avslører også det spesielle stuntet han hadde planlagt på Ullevaal under cupfinalen mot Bodø/Glimt, men som han ikke valgte å gjennomføre når det kom til stykket.

51-åringen var MFK-spiller fram til 2007. Siden har han hatt ulike trenerroller, og de siste fire sesongene har han vært Erling Moes høyre hånd. Strande mimrer tilbake til gode og dårlige minner mot Aalesund, blant annet det legendariske frisparket han skrudde i krysset på Kråmyra tre minutter på overtid i 2003.

Panelet består av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Trond Hustad.

Du kan høre RB-sporten der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i videovinduet i denne saken.