Mathias Johan Fjørtoft Løvik (18) er gjest i denne ukas episode av podkasten RB-sporten. Moldenseren har startet flere kamper for MFK de siste ukene, og fikk et slags gjennombrudd da han var blant banens beste spillere og leverte en strøken målgivende pasning i lokalderbyet mot AaFK sist helg.

I podkasten prøver MFK-talentet å forklare hvorfor han har blitt en favoritt blant unge Molde-supportere. Etter MFKs kamper er 18-åringen blant spillerne som bruker lengst tid på å skrive autografer og ta bilder med fansen på Aker stadion.

– Det er mange yngre karer som har lagt meg til på Snapchat. De sier de er stor fan og spør om de kan få drakta mi etter neste kamp. Jeg tror de setter pris på at jeg også legger dem til og har en samtale med dem. Jeg viser kanskje at jeg bryr meg, og ikke bare er en «cocky» fotballspiller, sier Fjørtoft Løvik i samtale med Martin Brøste og Trond Hustad.

«Fuglsets Marcelo» kan også avsløre at Molde-supporterne bør glede seg til hans første eliteseriescoring. Den bør helst komme på Aker stadion i målet foran Tornekrattet. Da lover han en helt spesiell feiring.

– Den har jeg planlagt lenge, sier Fjørtoft Løvik – som ikke vil avsløre mer om den «hemmelige» målfeiringen.

Unggutten prater også om hvordan han fikk hjelp til å bli kvitt nervene han slet med tidligere i karrieren. Det blir også snakk om selvmålet mot Jerv, og hva han sa til David Datro Fofana etter at ivorianeren reddet Fjørtoft Løvik og MFK med to seine scoringer.

Du kan høre episoden øverst i saka, på Spotify eller der du vanligvis lytter til podkast.

SUPPORTERFAVORITT: Mathias Fjørtoft Løvik er en populær mann blant unge MFK-fans. Her tar han bilder etter 5–1-seieren mot Tromsø på Aker stadion tidligere i sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB