Torbjørg Haugen var MFK-kokk i elleve sesonger etter at hun ble hentet til klubben av Ole Gunnar Solskjær i 2012. Etter fjorårssesongen takket hun for seg og flyttet hjem til Sirdal.

Denne uka er «Tante» tilbake i Molde. Da tok hun seg tid til å gjeste podkasten RB-sporten.

Der forteller hun blant annet om:

  • Hvordan hun egentlig endte opp i Molde.

  • At hun først takket nei til Solskjær.

  • Hvilken MFK-spiller som har lagt inn bolle-bestilling.

  • Hyllesten på Aker stadion.

  • Antall liter med lasagne før kampene.

  • Den nye jobben i Sirdal.

GOD RELASJON: Torbjørg Haugen fikk et tett forhold til Erling Braut Haaland da superspissen spilte i MFK. Her med Tor Gunnar Hagbø før avreise til G19-cupfinalen i 2017. Foto: Erik Birkeland

I tillegg blir det prat om hennes relasjon til superspissen Erling Braut Haaland. Manchester City-angriperen har vunnet en rekke priser de siste årene. I takketalene blir «Tante» ofte nevnt, seinest da han ble kåret til året navn på Idrettsgallaen i januar.

– Da blir jeg litt rørt. Det er fantastisk at han kommer på å takke meg. Det er ikke så mye jeg gjør, jeg lager helt vanlig mat, sier Torbjørg Haugen – som i podkasten også forteller om da hun leverte mat til Braut Haaland på «sjukeheimen» i Molde.

I panelet er også Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Martin Brøste. De snakker om storseieren mot Kristiansund sist helg, og spår utfallet av MFKs cupkamp mot Skeid på søndag.

Du kan høre episoden øverst i saka, på Spotify eller der du vanligvis lytter til podkast.