Lørdag klokka 14.15 er det avkast i NM-finalen i håndball i Jordal Amfi. For aller første gang i klubbens historie skal Molde spille cupfinale, men laget kan vente seg fryktinngytende motstand i suverene Vipers.

Rbnett har i forkant av den historiske finalen laget ei studiosending med Molde-trener Tor Odvar Moen og Molde-toppscorer Mona Obaidli blant gjestene. De forteller om hvordan forberedelsene har vært inn mot helga og snakker om mulighetene til å slå storfavoritten fra Kristiansand.

Duoen feller også dom over egne prestasjoner foran kamera i noen elleville videosnutter som du kan se i sendinga. Du får se Tor Odvar Moen som rap-artist og Mona i en morsom sekvens der hun og søsteren Sherin spiller «Alias».

foto
Sherin Obaidli prøver fortvilt å få søsteren Mona til å forstå hva som er svaret i gjetteleken. Foto: SKJERMDUMP

Vipers-profil Ragnhild Valle Dahl fra Sandsbukta deltar også i sendinga. Den tidligere Molde-spilleren skjøt nylig Vipers til semifinale i Champions League. Nå snakker hun om hvordan det blir å møte gamleklubben i cupfinalen.

Sportsleder Trond Hustad deltar også i sendinga som ledes av Martin Brøste. Du kan se sendinga øverst i denne saka. Du kan også høre den i podkastformat der du vanligvis lytter til podkast.