VIDEO: Bekrefter Rindarøy-retur

Knut Olav Rindarøy snart spilleklar for Molde etter returen fra Deportivo La Coruna.

MFK

Ole Gunnar Solskjær ser for seg at gossingen kommer tilbake som "et såret dyr".

- Han vil være eliteseriens beste venstreback, og så får vi se om vi får ham tilbake på landslaget, sier Molde-treneren.

Solskjær har måttet bruke mange spillere på uvante posisjoner i forsvaret. Kristoffer Vatshaug har gått fra back til midtstopper, Magne Simonsen har spilt på begge sidene, Joshua Gatt har spilt back flere kamper, Thomas Holm har inntatt backposisjon, og sist måtte også Makhtar Thioune vikariere som back.

- Vi har vært nødt til å gjør det slik med mange langvarige skader på dem som skulle være midtstoppere. Spillerne har taklet dette veldig bra, sier Solskjær som bekrefter at Daniel Berg Hestad er en av dem som kan stille opp i midtforsvaret fredag kveld.

Han ser på ingen måte lett på kampen mot nedrykkskandidat Start.

- Start ligger nå helt sist, men Mons Ivar Mjelde har sikkert fyrt spillerne opp til denne kampen. Så det blir en tøff kamp.

Solskjær sier han alltid ser to-tre kamper i sammenheng. Etter Start venter de to lagene Solskjær regnet som de to seriefavorittene: Vålerenga og Rosenborg. Laguttakene vil han gjøre for å stå best rustet til alle disse kampene.

Se hele intervjuet i videovinduet over.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

MFK