Ellevill opprykksjubel

- Å klare dette i siste seriekamp er helt utrolig, sier styrelederen.
Lokalfotball

Træff var klare for 2. divisjon med uavgjort eller seier lørdag. Seriefinalen mot Skarbøvik endte til slutt 0-0, etter en 2. omgang hvor Træff hadde full defensiv kontroll. Dermed kunne de grønne og hvite slippe jubelen løs.

- Vi har vært veldig nære i flere år. Vi har en spillergruppe med ambisjoner og treningsvilje, og å klare dette i siste seriekamp er helt utrolig. Det betyr mye for Træff og forhåpentligvis mye for Molde by, sier styreleder i Træff fotball, Vemund Smørdal.

Nervøs forestilling

Smørdal oppsummerer seriefinalen mot Skarbøvik som svak og nervøs. I tillegg ble kampen spilt i sterk vind.

- Det var nerver hele veien, men Træff hadde full defensiv kontroll i 2. omgang, sier han - og fortsetter:

- Dette er en gledens dag, og det var naturlig nok bra med jubel her etter at dommeren blåste av. Nå skal vi på Egon og spise, så får vi samles senere på et vis. Forhåpentligvis har vi ikke glemt dette når vi arrangerer årsfest i november heller.

Økonomiske utfordringer

Selv om opprykket er sikret og sjampisen sprettet, er ikke den nye sportslige tilværelsen bare en dans på roser. Strengere krav til klubbøkonomien er en av utfordringene Træff vil møte.

- Det er jo den sure svie, som starter i morgen tidlig. Økonomi er hovedforskjellen mellom 2. divisjon og 3. divisjon. Vi får håpe på et positivt næringsliv, sier Smørdal.

- Er Træff gode nok for 2. divisjonsspill?

- Vi vant 3. divisjon - da er vi gode nok til å spille i 2. divisjon. Det er dumt å si at vi skal dominere, men vi skal kjempe hardt for å overleve og satser på å bli et stabilt 2. divisjonslag på sikt.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Lokalfotball